Swarm Hesabı Nasıl Silinir?

Swarm Hesabı Nasıl Silinir?

Swarm, Foursquare uygulaması üzerinden çalışır. Bu sebepten ötürü Swarm hesabınızı silmek için Foursquare hesabınızı silmeniz gerekir. Böylelikle Swarm hesabınızda silinmiş olur.

TEKNOLOJİ - 2017-05-09 22:07:22

Swarm, Foursquare uygulaması üzerinden çalışır. Bu sebepten ötürü  Swarm hesabınızı silmek için Foursquare hesabınızı silmeniz gerekir. Böylelikle Swarm hesabınızda silinmiş olur.

Hesap silme işlemini telefonunuz üzerinden yapmanız mümkün değildir.

 

Swarm hesabınızı ancak bilgisayarınız üzerinden silebilirsiniz.

 

Swarm Hesabını Silmek İçin

  • Bilgisayarınızın internet tarayıcısından Foursquare.com adresine giriş yapın ve hesabınızı açın.
  • Daha sonra şu bağlantıya tıklayın: https://tr.foursquare.com/delete_me
  • Siteye Swarm hesabınız ile giriş yapın.
  • Açılan sayfadaki "Foursquare ve Swarm'dan neden ayrılıyorsun?" soruna uygun bir cevap verin.
  • Sayfanın altındaki "DELETE ACCOUNT" butonuna tıklayın.
  • Eğer Facebook ile giriş yaptıysanız ve "DELETE ACCOUNT" seçeneği yoksa önce hesabınız için bir şifre belirleyin.
  •  

Onay verdikten sonra Foursquare ve ilişkili Swarm hesabınız tamamen silinecektir.

 

Swarm uygulaması gittiğiniz mekanlarda yer bildirimi yapabileceğiniz ve bunu arkadaşlarınızla paylaşabileceğiniz bir platform. Foursquare olarak başlayan ve sonrasında Swarm adını alan uygulamanın halihazırda milyonlarca kullanıcısı bulunuyor.

 

Not: Swarm hesabınızı sildiğinizde hem Swarm hem de Foursquare hesaplarınızın kapatılacağını, tüm verilerinizin kalıcı olarak silineceği, verilerinizi gelecek zamanda kurtaramayacağınızı unutmayın. Swarm’da hesap silme Android, Windows Phone, iOS (iPhone) işletim sisteminde aynı şekilde gerçekleştirilmektedir.

Sende Yorumla...
DİĞER HABERLER