Kurtulmuş, 1999 Marmara Depremi’nin 25. Yılında Açıklama Yaptı
17 Ağustos 1999 Marmara Depremi’ni Unutmadık
17 Ağustos 1999’da yaşanan ve ülkemizi derinden sarsan Marmara Depremi’nin 25. yılı geride kaldı. Bu önemli tarihi Kurtulmuş da unutmadı. Siyasetçi ve eski bakan Numan Kurtulmuş, sosyal medya hesabından yapmış olduğu duygusal paylaşımda depremin yüreklerde bıraktığı acıyı ve hüznü vurguladı.
Acıları ve Hüzünleri Hala Yaşıyoruz
Kurtulmuş’un paylaşımında, “17 Ağustos 1999 Marmara Depremi’nin üzerinden 25 yıl geçse de acısını ve hüznünü yüreklerimizde hala hissediyoruz” ifadeleri dikkat çekti. Depremin etkilerinin hala tazeliğini koruduğunu belirten Kurtulmuş, bu büyük felakette hayatını kaybeden tüm vatandaşlar için rahmet, yakınlarına ise sabır ve metanet diledi.
Ülkemizi ve Milletimizi Dualarla Anıyoruz
Kurtulmuş, paylaşımının devamında, “Rabb’im ülkemizi ve milletimizi afetlerden muhafaza etsin” temennisinde bulundu. Geçmişte yaşanan acıların unutulmadığını ve her zaman yüreklerde bir iz bıraktığını vurgulayan Kurtulmuş’un duygusal mesajı sosyal medyada geniş yankı uyandırdı.
25 Yıl Sonra da Olsa Unutulmayan Bir Acı
1999 Marmara Depremi, ülkemizin yaşadığı en büyük doğal afetlerden biri olarak hafızalarda yerini koruyor. Kurtulmuş’un yapmış olduğu bu duyarlı paylaşım ise depremin etkilerinin hala sürdüğünü ve unutulmadığını bir kez daha hatırlattı.
Reklam & İşbirliği: [email protected]