İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Türkiye genelinde Aksaray’dan Muğla’ya kadar uzanan 57 ilde gerçekleştirilen “Narkoçelik-41” operasyonlarının sonuçlarını açıkladı. Toplamda 1603 ekip, 4 bin 127 personel, 25 hava aracı ve 41 narkotik dedektör köpeğin katıldığı operasyonlarda büyük başarı elde edildi.
Operasyonlar neticesinde 967 kg uyuşturucu madde ile 5 milyon 857 bin 520 adet uyuşturucu hap ele geçirildi. Aynı zamanda 644 zehir taciri de gözaltına alındı. Bu başarılı operasyonlar, ülkemizi zehir tacirlerinden ve sokak satıcılarından temizlemeye yönelik kararlılığın bir göstergesi olarak dikkat çekti.
Bakan Yerlikaya, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, “Aziz milletimizin bilmesini isterim ki; ülkemizi zehir tacirlerinden ve sokak satıcılarından temizlemeye kararlıyız. Operasyonları koordine eden cumhuriyet başsavcılıklarımız ile operasyonları gerçekleştiren kahraman polislerimizi tebrik ediyorum. Allah ayağınıza taş değdirmesin. Milletimizin duası sizinle.” ifadelerine yer verdi.
Bu büyük operasyonlar, Türkiye’nin uyuşturucuyla mücadelesindeki kararlı duruşunun bir kez daha altını çizdi. Operasyonlara katılan tüm güvenlik güçlerine ve emniyet birimlerine teşekkürlerimizi sunuyoruz.
Reklam & İşbirliği: [email protected]