İstanbul Emniyet Müdürlüğü ekipleri, Tuzla’da yaşanan olayda, 7 yaşındaki B.E.A’ya saldıran şüpheliyi yakaladı. 6 Ekim akşamı Şifa Mahallesi’ndeki bir alışveriş merkezinin otoparkında oyun oynarken saldırıya uğrayan çocuğun durumuyla ilgili detaylar ortaya çıktı.
Görüntü incelemeleri sonucunda saldırganın kimliği tespit edildi ve 19 yaşındaki A.K. 8 Ekim’de gözaltına alındı. Yapılan araştırmalarda, saldırının sebebini çocukların çıkardığı gürültüye tahammülsüzlüğü olarak belirlendi. Şüpheli, “kasten yaralama” suçundan adli makamlara sevk edildi ve tutuklandı.
İstanbul Emniyet Müdürlüğü tarafından konuyla ilgili yapılan açıklamada, saldırıya uğrayan çocuğun hastaneye kaldırıldığı ancak hayati tehlikesinin olmadığı belirtildi. A.K.’nin çocukların gürültüsünden rahatsız olması nedeniyle saldırıyı gerçekleştirdiği vurgulandı. Tutuklanan şüpheli, ceza infaz kurumuna teslim edildi.
Bu tür şiddet olaylarının önlenmesi ve toplumda farkındalık oluşturulması adına yapılan bu operasyonlar, benzer olayların yaşanmasının önüne geçilmesine yardımcı oluyor. Emniyet güçlerinin hızlı ve etkili müdahalesiyle suçlular adalet önünde hesap veriyor.
Reklam & İşbirliği: [email protected]