Geçtiğimiz günlerde yayınlanan KAFA Sports programında Galatasaray’ın kaptanı Fernando Muslera, Jose Mourinho’ya sert bir şekilde seslendi. Muslera, “4 ay önce gelmiş bir teknik direktör birçok şey söylüyor, Türkiye’deki futbolu kötülüyor. İstemiyorsa gidebilir” şeklinde konuştu.
Jose Mourinho hakkında konuşan Muslera’ya cevap veren Sergen Yalçın’ın sözleri kısa sürede gündem oldu. Yalçın, “Muslera, sen yorumcu değilsin hocam. Sen bu işlere karışma. Senin boyunu aşar o işler. Sen işine bak.” ifadelerini kullandı. Ayrıca, “Son dönemde Muslera’nın saha içindeki hareketleri de normal değil. Dikkat et, oyunda sürekli hakemin üzerine koşan bir Muslera var. Bu sene biraz çizmeyi aştı gibi duruyor. Fenerbahçe Teknik Direktörü Jose Mourinho’ya verdiği cevap, onun boyunu aşmış biraz.” şeklinde konuştu.
Sergen Yalçın’ın Muslera’ya yönelik bu sözleri, Galatasaray taraftarı arasında da büyük yankı uyandırdı. Taraftarlar, konuyla ilgili sosyal medyada ve tribünlerde eleştiri bombardımanına tutarak görüşlerini dile getirdi.
Sergen Yalçın’ın Muslera’ya karşı açıklamaları ve gündemdeki bu tartışmalar, futbol camiasında günlerdir konuşulan konular arasında yer almaya devam ediyor.
Reklam & İşbirliği: [email protected]