Aksaray’da askerlik görevini yapmak için Hatay’daki birliğine teslim olmaya hazırlanan genç bir asker, memleketi Aksaray’a izne geldiği sırada yatağında ölü bulundu.
Taşpazar Mahallesi 842 Sokak’ta bulunan Kardelen Apartmanı’nda yaşanan olayda, 26 yaşındaki Melih Çopur isimli genç asker, 1 hafta önce Sivas’taki acemi birliğinden izin alarak Aksaray’a gelmişti. Ancak genç adam, izindeyken rahatsızlanarak hastaneye kaldırıldı ve zatürre teşhisi konuldu.
Hastaneden taburcu olduktan sonra evinde istirahate çekilen Melih Çopur, sabah saatlerinde annesi tarafından odasında ölü bulundu. Annesi tarafından uyandırılmaya çalışılan genç adamın tepki vermemesi üzerine 112 Acil Çağrı Merkezi’ne haber verildi.
Olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edilirken, yapılan müdahalenin ardından Melih Çopur’un hayatını kaybettiği belirlendi. İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi Cinayet Büro Amirliği ekipleri inceleme yaparken, Aksaray Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde geniş çaplı bir soruşturma başlatıldı.
Melih Çopur’un cenazesi otopsi için Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırılırken, olayla ilgili detaylı incelemeler sürdürülüyor.
Reklam & İşbirliği: [email protected]