SPOR
Giriş Tarihi : 27-06-2022 19:53   Güncelleme : 27-06-2022 19:53

Öğretmenler gününüz kutlu olsun

Öğretmenler gününüz kutlu olsun

 

Biri gelip önümde arabayı kırdı ve "Seni hiç istemedim, üzgünüm" dedi. Bunların hepsi güzel şeyler...

Sivasspor, Ziraat Türkiye Kupası finalinde İstanbul'da Mustafa Kemal Atatürk Olimpiyat Stadı'nda Kayserispor'u 3-2 mağlup ederek kupayı kazanarak şehrin bayram atmosferine renk kattı. Binlerce taraftar şehre bir kez daha bayram sevinci yaşattı. Sokaklarda araçlardan inen taraftarlar meşaleler yakarak takımlarını alkışladı. Taraftarlar sallanan araçlarla çok eğlendi.

Kupanın şehre gelmesini heyecanla bekleyen taraftarlar, İstasyon Caddesi'nde Sivasspor bayrakları salladı.

Kangal köpeklerine yoğun ilgi

Kangal köpeği, şenliklerde boyna bir Sivasspor atkı takıyor ve bu da farklı bir renk katıyor. Boynuna atkı bağlayan bir destekçi, Kangal köpeğini şenliklere götürdü. Köpeğe büyük ilgi gösteren hayranlar, bunu cep telefonlarına kaydetti.

Sivas (drone)

ING Basketbol Premier Ligi play-off'ları devam ediyor... Türk Hava Yolları ile Elgin Ataman yönetiminde üst üste ikinci kez Avrupa Ligi şampiyonu olan Anadolu Efes, güvenilir casino siteleri bu dönemde galibiyet serisini yakalayan Andrea Galatasaray Neff'i konuk ediyor. Pistioli. Sinan Eldon Stadı'nda oynanan maçta baştan sona etkili bir oyun oynadı. Erimeye başlayan sarı-kırmızılı, rakibini 105-70 yenerek seriyi 1-0 öne geçirdi.

Die Bost izini bıraktı

Sarı-kırmızılı takımın maçına katılan Di Bost, maçın golünü attı. Anadolu Efes'te Dee Bost 22 sayı ile maçın en skorer ismi olurken, Akif Egemen İtimat 15 sayı ile oynadı.

Anadolu Efes Micic, Beaubois, Elijah, Singleton ve Pleiss ile başlarken, Galatasaray Nef Dee Bost, Isaiah Canaan, Göksenin Köksal, Kerry Blackshear ve David Kravish ile başlıyor.

İlk çeyrekte iki takım karşılıklı atışmaya devam etti ve Galatasaray 18-16 önde geçti.