SPOR
Giriş Tarihi : 07-11-2022 23:27   Güncelleme : 07-11-2022 23:27

SANTRAL TEHLİKESİ

SANTRAL TEHLİKESİ

Böyle anlarda Karagumryuk'un hızla oyuna girme tehlikesi vardı. 4. hakemin sahaya çıkan ve notlar alan İsa'yı uyardığı belliydi. Yedek kulübesindeki yardımcıları onu sakinleştirmeye çalıştı.

İSA'DAN ALTAY CEVAP

İsa, kaleci Altay Bayındır'a tepkiyi normal betmoney bulmadığını söyledi: "Altay'a tepkinin normal olduğunu düşünmüyorum. Buna alışık değilim, bu yüzden işler ters gittiğinde hayranlar daha fazla sevgi göstermeli. Sadece işler iyi gittiğinde değil. Bu alışkın olduğum şey değil. Taraftarlar, kazansalar da kaybetseler de oyuncularına sevgi göstermelidir. Düştüklerinde oyunculara daha fazla sevgi göstermeleri  gerekiyor. Altay çok iyi bir kaleci. Milli takımda oynuyor. Herkes kötü bir gün geçirebilir. (Sayaç)

Spor Toto Süper Lig'in 10. hafta maçında Pazar günü Trabzonspor'u konuk eden Siyah Beyazlılar'ın sakatlıkları teknik ekibin moralini betmoney giriş bozdu. Romain Saiss ve Emrecan Uzunhan’ın Giresunspor maçında fena zeminden dolayı sakatlanması ve Trabzonspor mücadelesinde forma giyemeyecek olmasından dolayı stoper hattındaki kurgu değişecek. Takıma geçirme döneminde katılan 2 yeni sol stoperin de sakatlanmasının şokunu yaşayan teknik direktör Valerien Ismael, dev maç için hafta süresince savunmada birçok oyuncuyu deneyecek. Takımda tek kalan sol stoper Javi Montero’yu Trabzonspor karşısında görevlendirmesi beklenen Ismael, sağ stoperde ise formayı, son haftaların parlayan oyuncusu Tayyip Talha’ya verecek.