Ahmet Mahmut Ünlü, Habertürk TV’de futbol ve dini konulardaki çarpıcı sözleriyle dikkat çekti.
Cübbeli Ahmet Hoca, Galatasaray’ın Arjantinli yıldızı Mauro Icardi’ye ilişkin çarpıcı açıklamalarda bulundu. Bir izleyiciden gelen soru üzerine “Futbol oynamayan için boş iştir” diyerek futbolun önemini vurguladı.
Ahmet Ünlü, “Hangi takımı tutuyorsunuz?” sorusuna “Nasıl takım tutacağım. Futbol boş iştir. Oynayan için değil ama euroları götürüyorlar.” şeklinde cevap verdi.
Bir diğer izleyicinin “Icardi tövbe etse kabul olur mu?” sorusuna ise “Neyin tövbesini edecek? Icardi Müslüman olsa sıfır günahsız olur. İslam geçmişi keser. Şu an günah yazılmıyor ki zaten imansız. İmansız olduğu için ebedi cehenneme gidecek. Bir adam Kur’an’a, peygambere, Allah’a inanmıyorsa yaptığı işlerin sevabı yok.” ifadelerini kullandı.
Ahmet Mahmut Ünlü’nün bu açıklamaları sosyal medyada geniş yankı uyandırdı. Futbol ve dini konuları bir arada ele alarak farklı bir perspektif sunan Ünlü, izleyicileri tarafından tartışma konusu oldu.
Reklam & İşbirliği: [email protected]